Pe 17 martie va incepe turneul WTA de la Miami, competitie la care Simona Halep este calificata direct in turul 2. In aceasta faza a turneului, Simona se va duela cu invingatoarea partidei dintre Casey Dellacqua (Australia) si Stefanie Voegele (Elvetia).

HotNews.roFoto: Hotnews

Simona Halep - calificata direct in turul 2: o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Casey Dellacqua (Australia) si Stefanie Voegele (Elvetia). In turul trei, s-ar putea intalni cu Venus Williams (cap de serie numarul 29).

Sorana Carstea - calificata direct in turul 2: o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Galina Voskoboeva (Kazahstan) si Tsvetana Pironkova (Bulgaria).

Monica Niculescu - va juca in primul tur cu Barbora Zahlova Strycova (Cehia). In cazul in care se va califica, Niculescu o va intalni pe Roberta Vinci (cap de serie numarul 13) in turul doi.

Alexandra Cadantu - va juca in primul tur contra unei sportive din calificari.

Turneul de la Miami se va disputa in perioada 17-30 martie 2014. Ultima castigatoare (in 2013) a fost Serena Williams. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 5.427.105 dolari.

Cum ar putea arata traseul Simonei Halep la Miami:

Turul doi: DellAcqua sau Voegele

Turul trei: Venus Williams

Turul patru (optimi): Cibulkova sau Cornet

Turul cinci (sferturi): Bouchard sau Radwanska

Semifinale: Jankovic sau Na Li.