Simona Halep s-a oprit in semifinalele turneului de la Indian Wells, jucatoarea din Romania fiind invinsa, in doua seturi, de Agnieszka Radwanska. "Nu sunt trista ca am pierdut, se mai intampla, asa e in tenis. Agnieszka Radwanska a meritat sa castige, a fost mai buna".

Simona HalepFoto: wtatennis.com

"Agnieszka a jucat cu adevarat foarte bine si a meritat sa castige astazi. Cred ca am inceput meciul putin cam moale, nu am fost pregatita de joc. Adversarei mele i-au reusit toate mingile, iar eu a trebuit sa alerg foarte mult. Insa Agnieszka a evoluat foarte bine, este o mare jucatoare si e întotdeauna foarte greu sa joci impotriva ei" - Simona Halep.

Multumita de traseul de la Indian Wells

"Acest turneu a fost foarte, foarte bun pentru mine. Am jucat cu adevarat bine in meciurile de aici si sunt fericita ca am ajuns in semifinale. Veneam si dupa o accidentare, una mica, e adevarat, insa nu a fost usor. Asa ca vreau sa ma bucur de rezultatul meu. Maine voi merge la piscina, iar apoi din nou la cumparaturi" - Simona Halep.

Bucuroasa ca a urcat pe locul 5

"Sunt foarte bucuroasa pentru noua mea clasare. Voi fi numarul 5 in lume si este extraordinar pentru mine. Nu sunt trista pentru ca am pierdut aici, se mai intampla. Acesta este tenisul. Trebuie sa inteleg ca nu pot castiga toate meciurile" - Simona Halep.