Simona Halep a ajuns in finala turneului WTA de la Doha, faza a competitiei unde o va intalni pe Angelique Kerber. "A fost un turneu incredibil pentru mine. Kerber e o jucatoare foarte buna, dar trebuie sa imi fac jocul", a precizat Simona. Finala se va disputa duminica, de la ora 17:00.

Simona HalepFoto: australianopen.com

Despre meciul cu Agnieszka Radwanska

"A fost un turneu incredibil pentru mine. Am jucat foarte bine in aceasta seara (n.r. sambata). Cand eram condusa cu 5-2 in primul set mi-am spus ca nu mai am nimic de pierdut, astfel ca am schimbat tactica. Jucam tot agresiv, dar mai inteligent. Sunt foarte multumita de prestatia mea" - Halep, citat de wtatennis.com, conform Mediafax.

"Au venit multi oameni in seara asta ca sa ma sustina. Au venit in fiecare zi si imi place sa am sustinerea lor. Familia mea si prietenii mei apropiati sunt de asemenea aici. Vreau sa le multumesc pentru sustinere si sa le spun ca vreau sa vina si maine" - Simona Halep.

Despre adversara din finala

"Angelique Kerber este o jucatoare foarte buna. Trebuie sa incep meciul agresiv si poate daca asta nu va functiona voi schimba din nou tactica, asa cum am procedat azi. Insa trebuie sa imi fac jocul", a conchis Simona Halep.

Simona Halep si Angelique Kerber s-au mai intalnit o singura data in cariera, in 2009, in primul tur al turneului de la Saint Raphael (Franta). Atunci s-a impus Simona in trei seturi: scor 5-7, 6-2, 7-5.