Boris Becker va fi, incepand din anul 2014, noul antrenor al lui Novak Djokovic, informeaza L'Equipe. Fostul jucator german va face parte din staff-ul lui "Nole", numarul doi mondial pastrandu-l aproape si pe Marian Vajda, actualul sau antrenor.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Boris Becker va forma o combinatie castigatoare cu Vajda. Sunt foarte bucuros ca am sansa sa lucrez cu el, pentru ca este o legenda, are multe cunostinte despre tenis, iar experienta sa ma va ajuta sa castig noi trofee de Grand Slam, precum si la alte turnee. Becker este o mare personalitate si sunt sigur ca se va integra foarte bine in echipa noastra. El aduce un nou suflu si va forma o combinatie castigatoare cu Vajda" - Novak Djokovic.

"Sunt mandru ca Novak m-a ales antrenor. Voi face tot posibilul pentru a-l ajuta sa-si atinga obiectivele si sunt sigur ca noi putem realiza lucruri importante impreuna" - Boris Becker.

Castigator al Wimbledon-ului in anii 1985, 1986 si 1989, Boris Becker se va ocupa de pregatirea lui Novak Djokovic.

Discutiile dintre cei doi au inceput in octombrie, dupa ce "Nole" a pierdut doua finale de Grand Slam si prima pozitie a clasamentului ATP.

Boris Becker va fi alaturi de Novak Djokovic la turneele de la Australian Open, Dubai, Miami, Monte Carlo, Roma, Roland Garros, Wimbledon, Cincinnati, US Open, Shanghai, Paris Bercy si Turneul Campionilor de la Londra.

Marian Vajda il va insoti pe "Nole" la Indian Wells, Madrid, Toronto si Beijing.