Andrei Pavel nu mai este capitanul nejucator al echipei Romaniei de Cupa Davis, decizia fiindu-i comunicata lui Pavel de catre jucatori. "De la federatie (nr. Federatia Romana de Tenis) nu am primit nici macar un telefon. M-au sunat jucatorii si mi-au spus ca m-au dat afara. N-au caracter, puteau macar sa ma anunte", a precizat "Cneazul".

Andrei PavelFoto: AGERPRES

"M-au sunat Gabriel Trifu si Horia (nr. Tecau) sa-mi spuna ca m-au dat afara. De la federatie n-am primit niciun e-mail, niciun telefon. N-am mai pomenit asa ceva, mi se pare o chestie foarte rea. N-au caracter, daca este adevarat. Federatia poate sa faca schimbari, dar este absolut incorect sa nu fiu anuntat. Nu cred ca are vreo legatura cu rezultatele.

Nu am avut niciun conflict cu nimeni. Dar, cand au fost alegeri, am spus ca mi se pare mai potrivit ca Florin Segarceanu sa fie presedinte. Poate ca mi se trage de aici, altceva nu pot sa-mi inchipui. Ori esti cu ei, ori impotriva lor", a declarat Andrei Pavel, conform Mediafax.

Raspunsul FRT

"Andrei Pavel nu a fost destituit, ci postul a devenit vacant. Am dori ca omul care este capitan nejucator la Cupa Davis sa se implice mai mult in dezvoltarea tenisului romanesc. Or, Andrei Pavel vine doar zece zile pe an in Romania si nu corespunde cerintelor" - Sever Dron, membru in Comitetul Director al FRT, pentru Prosport.