HCM Constanta intalneste, miercuri seara, liderul grupei A din Liga Campionilor la handbal masculin, Montepellier HB, in incercarea de a reedita rezultatul bun obtinut in partida tur de la Buzau, atunci cand "Marinarii" au invins echipa lui Nikola Karabatic, scor 37-33.

Constantenii au nevoie de o victorie sau de un rezultat de egalitate in fata francezilor pentru a fi siguri de prezenta in optimile de finala ale Ligii Campionilor. "Montpellier va dori cu siguranta sa-si ia revansa, iar noi ne dorim sa facem un joc bun, sa le punem probleme", a declarat Nurhan Ali, director executiv HCM.

In timp ce scopul HCM-ului este sa se claseze in primele patru locuri ale Grupei A ceea cea i-ar asigura calificarea in optimi, Montpellier vrea calificarea de pe prima pozitie.

O eventuala victorie in fata HCM-ului le-ar consolida francezilor prima pozitie in grupa. "Termenul limita se apropie. Mai avem patru saptamani si jumatate pentru a ne califica de pe prima pozitie in optimi", a declarat Patrice Canayer, antrenorul echipei franceze de handbal.

Francezii intrevad un meci de calitate in fata HCM-ului si vor "o revansa dupa infrangerea suferita in Romania. Sala Sporturilor va fi plina, asigurand o atmosfera europeana pentru ", anunta francezii.

Partida dintre Montpellier si HCM Constanta va putea fi urmarita in direct pe sport.ro, de la ora 21:30.

Echipa Montpellier: Stojinovic, Karaboue, Kavticnik, Joli, Sobol, Honrubia, Guigou, N. Karabatic, Bojinovic, Accambray, Di Panda, Tej, Salou, Hmam, Juricek, L. Karabatic .

Echipa HCM Constanta: Stanescu, Popescu, Toma, Csepreghi, Pavlovic, Muresan, Dimache, Sabou, Nicolae, Prachar, Sadoveac, Schuch, Baiceanu, Buricea, Vukovic, Adzic

Clasament Grupa A:

1. Montpellier 10p

2. Pevafersa Valladolid 9p

3. Chekhovskie Medvedi 8p

4. HCM Constanta 6p

5. Pick Szeged 3p

6. A.C. Paok 0p

Urmatoarele meciuri ale constantenilor: in deplasare la Pevafersa Valladolid (20.02.2010), la Pick Szeged (7.03.2010) si pe teren propriu cu A.C. Paok (27.02.2010).