Selectionerul Radu Voina a convocat un numar de 20 de sportive pentru partidele cu nationalele Portugaliei si Elvetiei din preliminariile Campionatului European 2010. Narcisa Lecusanu si-a revenit dupa accidentare si se va alatura lotului de 16 sportive care au participat la turneul amical GF World Cup.

"Din lotul convocat vor face parte toate cele 16 jucatoare care au fost prezente si la Cupa Mondiala, iar in plus vor veni la pregatiri Narcisa Lecusanu, care si-a revenit dupa accidentare, Florina Barsan Chintoan, Mihaela Tivadar si Camelia Balint. Jucatoarele care activeaza in strainatate - Cristina Varzaru, Carmen Amariei si portarul Florentina Stanciu - vor ajunge la lot doar la finalul saptamanii viitoare, avand meciuri in campionatele interne. Din lotul de 20 de jucatoare convocat, vor ramane 14 pe foaia oficiala", a declarat Radu Voina, potrivit Mediafax.

Partida impotriva Portugaliei se va disputa la Sighisoara, in 14 octombrie, urmand ca dupa trei zile, tricolorele sa se deplaseze la Zurich, pentru meciul cu Elvetia, informeaza site-ul oficial al FRH.