Echipa nationala de handbal feminin incepe o noua campaniei de calificari in dubla cu Belarus din preliminariile CM din 2009 cu un nou capitan. Valentina Ardean-Elisei a preluat banderola de capitan de la Luminita Dinu-Hutupan, insa pentru extrema Oltchimului si a echipei nationale acest lucru nu va schimba cu nimic relatiile din cadrul lotului. "Nu e nimic diferit de acum inainte pentru ca tot impreuna vom lua hotarari, noi suntem o familie si asa se va intampla", a spus Elisei.

"Ma simt onorata si ma bucura aceasta numire. Nu e nimic diferit de acum inainte, pentru ca daca trebuie sa hotaram ceva tot impreuna o vom face, noi suntem in familie si asa se va intampla", a spus Valentina Elisei Ardean potrivit Newsin citat de Gsp.ro.

In ceea ce priveste meciul cu Belarus de sambata, jucatoarea antrenata de Radu Voina isi indeamna colegele sa nu le subestimeze pe adversare. "Meciul cu Belarus nu va fi unul usor, dar nici cel mai dificil. Noi trebuie sa il abordam cu multa seriozitate, cu atacuri rapide, sa le alergam pe adversare, dar si sa avem o aparare puternica".

Cu Ionela Galca si Cristina Vazaru din nou in lot suntem clar mai puternice. Totusi, lipseste Luminita Hutupan, ea era sufletul nostru, ea ne incuraja tot timpul. In poarta va fi Paula Ungureanu si eu sunt sigura ca ea isi va face treaba foarte bine".