Raffael Sandor si Nemeth Gyozo, suspectati ca ar fi participat la incidentul in urma caruia Marian Cozma si-a pierdut viata, au primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Potrivit politiei din Veszprem, exista probe suficiente pentru a-i incrimina pe cei doi.

"Tribunalul Municipal din Veszprem a decis ca pe numele lui Raffael Sandor si Nemeth Gyozo sa fie emise mandate de arestare pentru 30 de zile, considerand ca exista probe conform carora cei doi ar fi participat la uciderea lui Cozma", a declarat un purtator de cuvant al politiei din Veszprem, potrivit Mediafax.

Presa maghiara a publicat o declaratie a unui reprezentant al politiei din orasul Veszprem in care detaliaza lovitura de cutit primita de Cozma: "Ucigasul a lovit cu o forta extraordinara. Lama cutitului a patruns 20 de centrimetri intre doua coaste. In plus, atacatorul a rasucit cutitul in rana".

Marian Cozma a murit, in 8 februarie 2009, dupa ce a fost injunghiat mortal in fata unui restaurant din Veszprem. Politia a retinut pana acum cinci suspecti.