"Un rezultat corect pentru Romania", a fost reactia selectionerului Radu Voina dupa ce Romania a terminat pe 5 in Macedonia. Voina si-a felicitat jucatoarele si crede ca viitoarul suna bine pentru nationala feminina, mai ales ca pentru Romania urmeaza meciul din play-off-ul CM din China (2009).

"Felicit echipa Romaniei pentru victorie. Dupa un turneu foarte greu, cu meciuri multe si cu zile putine, am reusit sa castigam acest meci impotriva Croatiei. Oboseala a fost extrema pentru toate echipele si probabil ca victoria s-a decis pentru echipa mai lucida", a explicat Voina.

"Este imbucurator faptul ca fetele care au venit aici la un turneu final pentru prima data, au luptat si au muncit mult. Pe mine nu ma intereseaza obiectivul. Domnul Gatu a fost la randul sau bucuros, pentru ca a vazut echipa luptand".

"Toata lumea a spus inaintea acestui Campionat European ca venim in grupa mortii. Noi am reusit sa ne calificam din ea. Nu regret ca am revenit asupra retragerii dupa Beijing si ca am venit la acest turneu final", a spus si liderul nationalei, Luminita Dinu-Hutupan. "Mi-as dori sa ajut Romania in play-off-ul pentru Campionatul Mondial, dar stiu ca meciul va avea loc la mijlocul anului si sper ca atunci imi voi indeplini si eu visul de a deveni mama", a incheiat veterana din poarta Romaniei.