​Tom Brady Sr., tatăl legendarului jucătorul de fotbal american Tom Brady, neagă că fiul său, de şapte ori câştigător al Super Bowl, s-ar retrage, informează dailymail.co.uk.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tom Brady Sr. a declarat că fiul său nu se retrage, precizând că informaţia că ar abandona fotbalul american reprezintă un zvon preluat din mediul online.

Brady nu ar fi "nici măcar aproape" de a lua o decizie de retragere, conform jurnalistului Jeff Howe de la The Athletics.

"Povestea asta, Mike, este o presupunere totală. Tommy nu a luat o decizie finală într-un fel sau altul şi oricine altcineva spune că a făcut-o greşeşte absolut", i-a spus Tom Brady Sr. realizatorului Mike Giardi, de la NFL Network.

ESPN a scris, sâmbătă, citând surse, despre retragerea lui Brady. Compania lui Brady a postat, de asemenea, un tweet care indică că jucătorul s-ar retrage, iar reacţiile au început să vină din întreaga lume, felicitându-l pe Brady pentru cariera lui.

Dar tweet-ul a fost şters ulterior, iar agentul lui Brady, Don Yee, a spus că fundaşul de 44 de ani va fi singura persoană care va vorbi despre viitorul lui.

"7 inele Super Bowl. 5 MVP în Super Bowl. 3 titluri de MVP în NFL. 22 de sezoane incredibile. Mulţumim pentru tot @TomBrady", a scris TB12 Sport pe Twitter, o postarea ştearsă după 30 de minute

Brady l-a sunat pe directorul general al Buccaneers, Jason Licht, pentru a-i spune că nu a luat o decizie, susţin două persoane care au vorbit cu agenţia AP sub condiţia anonimatului, din cauza caracterului privat al conversaţiilor.

Jucătorul de 44 de ani mai este un an sub contract cu Tampa Bay Buccaneers.

În prezent, Tom Brady, care evoluează pe postul de quarterback, are mai multe victorii în Super Bowl decât orice echipă din NFL, şase cu Patriots (2002, 2004, 2005, 2015, 2017, 2019) şi una cu Buccaneers (2021). El este singurul jucător care a câştigat un Super Bowl în trei decenii diferite.

Brady şi-a petrecut primii 20 de ani ai carierei la New England Patriots, înainte de a se muta la Tampa Bay, cu un contract de doi ani, în martie 2020, în valoare de 50 de milioane de dolari.

El a declarat anterior că plănuieşte să joace în NFL până când va împlini 45 de ani, ceea ce va întâmpla în august, şi speră să se retragă după ce câştigă un alt Super Bowl, scrie News.ro.