Charles Barkley, fost mare jucător în NBA, susține că nu este un mare fan al sărbătorilor de Crăciun, perioadă în care rudele îl asaltează cu cerințe de cadouri, fapt datorat statutului lui financiar bun.

HotNews.roFoto: Hotnews

Baschetbalistul care a evoluat la cel mai înalt nivel pentru Phoenix Suns, Philadelphia 76ers și Houston Rockets nu simte magia Crăciunului, fiind conștient de felul în care oamenii din jurul lui încep să se poarte în această perioadă.

"Nu sunt mare fac al Crăciunului. Este o mare pierdere de bani. Atunci când ești <> și bogat, toată lumea crede că face parte din familia ta. Cu toții îți sunt rude și fiecare vrea un cadou frumos.

Dacă fac parte din familia ta, le cumperi o casă, anul viitor o mașină, dar poate într-un an le iei doar un plover. Atunci se uită la tine și se întreabă de ce primesc doar atât. Vor ca mereu cadoul să fie mai mare.

Cred ferm în faptul că Moș Crăciun ar trebui să dea cadouri doar copiilor până la ajungerea la liceu. Este opinia mea", a declarat Charles Barkley pentru USA TODAY Sports, conform Marca.com.

După momentul în care agentul său de la acea vreme i-a furat 100 de milioane de dolari din conturi, Charles Barkley a învățat să-și administreze mai bine finanțele.