Recunoscut pentru numeroasele derapaje, Gheorghe Tadici a avut din nou o ieșire nervoasă la adresa unei jucătoare de la HC Zalău.

Gheorghe TadiciFoto: JACQUES DEMARTHON / AFP / Profimedia

La scorul de 9-9 în timpul meciului HC Zalău - CSM Râmnicu Vâlcea (scor final 21-20), fostul selecționer al României o apucă de braț pe Alexandra Vrabie (tocmai primise o eliminare de 2 minute), o ceartă și o îmbrâncește spre banca de rezerve.

Pe 29 august, Gheorghe Tadici a avut o altă ieșire incredibilă la adresa elevelor sale de la HC Zalău, incidentul având loc în finala mică a Cupei României la handbal feminin (26-24 vs Rapid).

Cunoscut drept un antrenor exigent și cu un limbaj colorat, Tadici a avut o reacție regretabilă la adresa elevelor sale.

În timp ce comunica cu acestea, Tadici a folosit și expresii de genul: "te-n p... mă-tii", "dobitoacele dracu" sau "să vă ia dracu".

Tadici a primit o suspendare de 8 etape (a fost redusă la doar 4 meciuri) și o amendă de 1.000 de lei. Antrenorul a afirmat atunci că jucătoarele l-au enervat pentru că nu i-au urmat instrucțiunile tactice și a precizat că a fost stresat emoțional pentru că și-a înmormântat sora.