La aproape 19 ani de la debutul în NBA, LeBron James continuă să fie unul dintre cei mai importanți jucători ai francizei. Actualmente la Los Angeles Lakers, starul american a dezvăluit care este secretul longevității sale în cea mai importantă competiție baschetbalistică a planetei.

LeBron JamesFoto: Harry How / Getty Images / Profimedia

Ajuns la 36 de ani, LeBron James nu pare să se oprească din a oferi partide memorabile. În ultimul meci din NBA, contra celor de la Houston Rockets, Jamesa pus pe tabelă nu mai puțin de 30 de puncte, conducându-și echipa spre victorie (119-117).

După partidă, LeBron James a vorbit despre felul în care el muncește zilnic, lucru ce îl ține motivat și pregătit de doborârea unor noi recorduri.

"Știu cât de mult efort pun în munca, jocul și corpul meu pentru a putea să fac lucrurile pe care alții încă nu înțeleg cum reușesc să le duc la bun sfârșit.

Nu mă surprinde că pot face asta la vârsta mea pentru că știu cât de multă muncă este în spatele eforturilor mele. Simt energia, aura, iar acum este doar despre a munci, a avea încredere în procesul de a deveni mai bun și a-mi atinge obiectivele zilnice", a declarat LeBron James, conform Marca.com.

Lakers a început abrupt sezonul, fără a reuși să lege victorii. La momentul actual, echipa din California a început să-și revină, având un bilant de 5 victorii și 3 înfrângeri și fiind pe locul al treilea în Conferința de Vest.