Dublul campion NBA Kevin Durant a fost amendat pentru comentarii misogine și homofobe la adresa actorului și comediantului Michael Rapaport. Starul din NBA și-a cerut scuze după incident pentru limbajul folosit, acesta jignindu-l pe Rapaport pe rețelele de socializare.

Kevin DurantFoto: Captura YouTube

Actorul a publicat imagini cu conversația privată dintre acesta și starul celor de la Brooklyn Nets din care reieșea fără echivoc că Durant a folosit un limbaj cu tentă misogină și homofobă îndreptat către Rapaport.

NBA a decis să-l sancționeze pe baschetbalistul în vârstă de 32 de ani cu o amendă în valoare de 50.000 de dolari pentru ”limbaj ofensator și derogator pe rețelele de socializare”.

Kevin Durant a ținut să își ceară scuze după incident: „Îmi pare rău că oamenii au văzut limbajul pe care l-am folosit”.

„Nu este ceea ce vreau ca oamenii să vadă sau să audă despre mine, dar am speranța că pot să trec peste ceea ce s-a întâmplat”, a continuat Kevin Durant.

Steve Nash, antrenorul celor de la Brooklyn Nets, a declarat că a avut o conversație privată cu starul echipei după cele întâmplate, potrivit BBC Sport.

Kevin Durant nu a mai jucat în NBA de pe 13 februarie, atunci când s-a accidentat la tendonul drept într-un meci împotriva celor de la Golden State Warriors.

Chiar și fără unul din starurile echipei, Nets a reușit să treacă pe prima poziție în Conferința de Est, loc ocupat multă vreme de Philadelphia 76ers.