​Handbalistul tunisian Kamel Alouini revine în lotul Dinamo Bucureşti, din sezonul 2020-2021, la un an de când a părăsit echipa, cu care a ajuns până în optimile Ligii Campionilor.

Kamel AlouiniFoto: Facebook - Dinamo

”A fost motorul echipei noastre timp de două sezoane, 2018-2020! A fost un ”câine” adevărat, pe teren şi în afara lui! A ştiut întotdeauna să-şi pună în valoare colegii din linia de nouă metri, în special pe Amine Bannour! Cu el pe post de coordonator, Dinamo a reuşit cea mai mare performanţă europeană: calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor după 12 meciuri fără înfrângere! Când a plecat, la finele sezonului trecut, a promis că se va întoace acolo unde e sufletul lui, la Dinamo! Şi s-a ţinut de cuvânt!”, este mesajul de luni seară al clubului Dinamo Bucureşti.

Centrul în vârstă de 32 de ani revine astfel în lotul dinamovist din această vară.

Revenirea handbalistului tunisian este anunţată la doar o zi de la un alt transfer important, care arată decizia clubului dinamovist că are intenţii serioase privind fazele superioare ale Ligii Campionilor. Este vorba despre internaţionalul francez Cedric Sorhaindo, care vine de la FC Barcelona şi este multiplu campion european, mondial şi olimpic, informează News.ro.