​Echipa de baschet masculin CSM Oradea a învins marţi, în grupa D a FIBA Europe Cup, scor 91-83 (51-40), formaţia turcă Beşiktaş, gazda turneului. Şi CSU Sibiu a debutat cu victorie în grupă, tot marţi.

FIBA Europe CupFoto: fiba.com

În primul meci al zilei din grupa D, CSU Sibiu a învins echipa bulgară Balkan Botevgrad, scor 88-75 (53-41).

Etapa a II-a a grupei programează joi partidele dintre Balkan - CSM Oradea, respectiv CSU Sibiu - Beşiktaş, pentru ca în ultima etapă, vineri, să se joace meciurile dintre CSU Sibiu - CSM Oradea şi Balkan - Beşiktaş.

Din fiecare grupă, primele două clasate se vor califica în optimi. Lor li se vor alătura şi patru echipe clasate pe locul 3, cu cea mai bună linie de clasament în privinţa rezultatelor cu formaţiile de pe locurile 1-2.

În două grupe din cele şase aflate la start nu va participa, din cauza cazurilor de Covid-19, câte o echipă, adică London Lions în grupa E şi BC Borisfen în grupa F, astfel că vor pierde meciurile prin neprezentare.

În faza următoare a competiţiei, programată tot în sistem ”bulă epidemiologică”, se vor disputa optimile de finală şi sferturile, între 21-26 martie, iar Turneul Final Four va avea loc între 21-26 aprilie, informează News.ro.