Echipa Denver Nuggets s-a calificat în finala Conferinţei de Vest a campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), după ce s-a impus cu scorul de 104-89 în cel de-al şaptelea meci împotriva formaţiei Los Angeles Clippers, disputat marţi seara în "bula" de la Disney World, în Florida, informează Agerpres.

NBA, logoFoto: nba.com

Aici poți vedea rezumatul meciului dintre Nuggets și Clippers.

Nuggets a avut o revenire spectaculoasă în această confruntare, după ce a fost condusă cu 3-1 la general, obţinând trei victorii consecutive în faţa lui Clippers, una dintre marile favorite la titlu în acest sezon, aşa cum reuşise şi în turul precedent, în duelul cu Utah Jazz (4-3).

În ultimul act al Conferinţei de Vest, Denver Nuggets o va avea ca adversară pe Los Angeles Lakers, formaţia superstarului LeBron James, care a eliminat-o în semifinale, cu 4 victorii la 1, pe Houston Rockets.

În Conferinţa de Est s-a disputat deja primul meci al finalei dintre Miami Heat şi Boston Celtics, câştigat de baschetbaliştii din Florida cu 117-114 după prelungiri. Vezi aici rezumatul confruntării.