Milwaukee Bucks a câștigat (111-104) duelul liderilor din cele două conferințe din NBA, Giannis Antetokounmpo și compania trecând de Los Angeles Lakers. Victoria face din Bucks echipa momentului - cea mai bună linie de clasament din NBA.

NBA, logoFoto: nba.com

Milwaukee și-a arătat supremația din acest sezon (cel puțin de până acum), fiind echipa cu cea mai bună linie de clasament.

În derbiul momentului din sezonul regulat, Bucks a trecut de Los Angeles Lakers, scor 111-104. Cea mai mare diferență de scor a fost în sfertul al doilea, unul adjudecat de gazde cu 42-29.

Cu toate că a câștigat următoarele două sferturi, Lakers nu a mai putut reveni pe tabelă, victoria echipei din "Fiserv Forum" fiind una meritată. La meci au luat parte 18.051 de spectatori.

Anthony Davis (LAL) a fost cel mai bun marcator al partidei (36 de puncte), acesta fiind urmat de Giannis Antetokounmpo (Bucks - 34 de puncte) și de LeBron James (LAL - 21 de puncte).

În urma acestui succes, Milwaukee este echipa din NBA cu cele mai multe victorii (25), fiind liderul detașat al Conferinței de Est (doar 4 înfrângeri).

De cealaltă parte, Lakers este în continuare pe primul loc în Vest, cu 24 de victorii și 5 înfrângeri.

Aici poți urmări un rezumat al meciului dintre Bucks și Lakers.

Rezultatele zilei în NBA:

Atlanta Hawks - Utah Jazz 106-111

Milwaukee Bucks - Los Angeles Lakers 111-104

San Antonio Spurs - Brooklyn Nets 118-105

Los Angeles Clippers - Houston Rockets 117-122.

Clasamentele pe Conferințe:

Sursa foto: captură soccerstand.com

VEST:

EST: