Cristina Neagu se află în linie dreaptă cu recuperarea, dar încă nu se pregătește alături de coechipierele de la CSM București. Cea mai bună handbalistă din România a discutat despre principalul său obiectiv - Jocurile Olimpice de la Tokyo - și l-a criticat voalat pe Ambros Martin, fostul selecționer al tricolorelor.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • De ce îl critică pe Ambros Martin

"Pentru mine a fost un șoc să văd că Ambros Martin nu mai este antrenorul echipei naționale, pentru că nu mă așteptam. El vorbea mereu despre Jocurile Olimpice, despre acest obiectiv personal al lui, dar și al echipei. N-am înțeles ce s-a întâmplat. Dacă așa a ales, să lase echipa națională a României cu un an înainte de Olimpiadă, cred că nu a fost fair-play.

Din punctul meu de vedere nu se cuvine ce a făcut el. Dacă echipa era pe drumul bun sau rău, cred că i se datorează, după trei ani de când o conducea" - Cristina Neagu, la prezentarea lotului CSM București, citată de Digisport.

  • Despre Jocurile Olimpice

"Este unul dintre cele mai importante sezoane ale mele. Din păcate, am suferit această accidentare, care încă mă ține departe de teren. De aceea obiectivele mele acum sunt să mă recuperez și să încep să joc. Pentru multe dintre noi, va fi ultima ocazie de a juca la Olimpiadă" - Cristina Neagu.

  • Se antrenează separat

"Sunt bine, dar nu știu când o să revin pe teren. Deocamdată nu mă antrenez cu echipa. Merg și în sală, dar mă antrenez separat" - Cristina Neagu.

  • CSM are nevoie de timp

"Avem din nou o echipă nouă, cu multe jucătoare noi, este nevoie de răbdare pentru ca relațiile de joc să fie așa cum trebuie. Este nevoie de timp ca să existe omogenitate. Din păcate, avem multe fete accidentate, unele de abia și-au revenit. Este o situație destul de grea", a conchis Cristina Neagu.