Căpitanul naţionalei de handbal feminin şi componentă a campioanei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a fost amendată cu 500 de lei de către Comisia de Disciplină a FRH, pentru ”comentarii jignitoare la adresa arbitrilor” cu ocazia partidei cu SCM Craiova, din etapa a XIX-a a Ligii Naţionale, informează News.ro.

Cristina NeaguFoto: csmbucuresti.ro

În 7 martie, în meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii Naţionale, campioana CSM Bucureşti a pierdut pentru prima dată în acest sezon, în deplasare, cu SCM Craiova, care s-a impus cu scorul de 23-21 (11-12).

În urma înfrângerii, Cristina Neagu, căpitanul naţionalei şi vedeta campioanei, a avut comentarii la adresa arbitrilor Diana Florescu – Anamaria Stoia, afirmaţiile handbalistei fiind considerate jignitoare de comisiile FR Handbal.

La şedinţa Comisiei de Disciplină din 20 martie i s-a cerut Cristinei Neagu un punct de vedere privind afirmaţiile sale, pe care l-a prezentat la o nouă şedinţă, marţi.

FR Handbal a anunţat, miercuri, decizia Comisiei: ”În legătură cu jocul dintre echipele SCM Craiova şi CSM Bucuresti, LNF, disputat în data de 07.03.2018 la Craiova, Comisia văzând şi punctul de vedere al sportivei Cristina Neagu (CSM Bucureşti) şi făcând aplicarea la art. 18 lit. c (circumstanţe atenuante) hotărăşte: sancţionarea sportivei Cristina Neagu (CSM Bucureşti) cu penalitate de 500 lei, conf. art. 37.2, lit a, pentru jignirea oficialilor (arbitrii) jocului. Termen de achitare 6.04.2018”.