Marti a avut loc la Viena tragerea la sorti a partidelor din sferturile de finala ale Cupei EHF la handbal feminin. Romania are doua reprezentante in aceasta faza a competitiei: SCM Craiova se va duela cu Handball Club Lada (Rusia), in timp ce HC Zalau o va intalni pe Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia). Daca se vor califica, echipele romanesti vor fi adversare in semifinale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Partidele tur se vor disputa in perioada 3-4 martie, iar returul va avea loc o saptamana mai tarziu (10-11 martie). SCM Craiova si HC Zalau vor juca prima mansa pe teren propriu.

HC Zalau a ajuns in sferturi dupa ce a terminat pe locul 2 in Grupa D, unde le-a avut adversare pe Larvik HK (locul 1), Hoors HK si Banik Most. De partea cealalta, SCM Craiova a incheiat pe pozitia a doua in Grupa A, din care au mai facut parte echipe precum Brest Bretagne Handball (locul 1), Kuban Krasnodar si Randers HK.

Partidele din sferturi:

SCM Craiova - Handball Club Lada

Vipers Kristiansand - Brest Bretagne Handball

Viborg HK - Larvik

HC Zalau - Kastamonu Belediyesi GSK

Se vor intalni in semifinale:

HC Zalau/Kastamonu Belediyesi GSK vs SCM Craiova/Handball Club Lada

Viborg HK/Larvik vs Vipers Kristiansand/Brest Bretagne Handball

Cum au aratat urnele la tragerea la sorti:

Urna 1

Brest Bretagne Handball (Franta)

Larvik (Norvegia)

Handball Club Lada (Rusia)

Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia)

Urna 2

Viborg HK (Danemarca)

Vipers Kristiansand (Norvegia)

HC Zalau (Romania)

SCM Craiova (Romania)

Detinatoarea trofeului este echipa rusa Rostov-Don, care in actualul sezon evolueaza in Grupa Principala I a Ligii Campionilor, din care face parte si CSM Bucuresti.