FCSB a cucerit primul titlu de campioană a României după o pauză de 9 ani și se pregătește să înceapă drumul către grupele UEFA Champions League. Gruparea roș-albastră nu va putea juca pe Arena Națională și a făcut cerere să revină în Ghencea.

Florin TalpanFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Florinel Talpan: „FCSB-ul nu are ce să caute în Ghencea”

FCSB a câștigat titlul după o pauză de 9 ani, iar formația antrenată de Elias Charalambous se pregătește să joace din nou în cupele europene.

În startul sezonului viitor, când se va lupta pentru calificarea în Champions League, echipa lui Gigi Becali nu va putea evolua pe cel mai mare stadion al țării, motiv pentru care a depus cerere pentru a evolua din nou în Ghencea.

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, a avut o reacție nervoasă și a transmis că nu va accepta ca gruparea patronată de Gigi Becali să mai joace în Ghencea.

„FCSB-ul nu are ce să caute în Ghencea, atât timp cât ei nu respectă hotărârile instanței de judecată. Au demonstrat din nou că sunt de rea credință.

Au fost puși jucătorii, cred, să se pozeze că au câștigat nu știu câte titluri, 27, ceva de genul ăsta, în condițiile în care ei nu au cum să aibă acest număr de titluri.” - a declarat acesta, potrivit sport.ro.