In perioada 19 – 21 iulie, Asociația Eco Sport Team organizează cea de-a cincea ediție a turneului de baschet 3 la 3, Sibiu Streetball. Este al doilea an consecutiv în care Sibiul găzduiește un turneu de streetball la standardele impuse de Federația Internaționale de Baschet.

Turneu de streetballFoto: Afis

Evenimentul va avea loc în centrul Sibiului, în Parcarea Teatrului care va fi transformată într-o arenă dedicată streetball-ului. Organizatorii vor monta aici două suprafețe sintetice modulare, certificate FIBA, două sisteme de baschet mobile și o tribună cu o capacitate de 400 de locuri, astfel încât, împătimiții bachetului, jucători sau privitori, să aibă la dispoziție cele mai bune condiții de participare.

Pe lângă competiţia propriu-zisă, cei prezenți pot asista și participa la diferite concursuri conexe: aruncări de trei puncte, aruncări libere, concursuri de slam dunk, concursuri de îndemânare şi vor avea parte de multe alte surprize pregătite de organizatori. Programul complet al competiției poate fi accesat și online pe site-ul www.eccosportteam.ro

Start la înscrieri

Înscrierile la turneu au început deja pe site-ul Asociației Eco Sport Team și se pot face până în data de 12 iulie, în limita locurilor disponibile. Echipele vor fi împărțite pe mai multe categorii de vârstă: U10 (sub 10 ani), U 14, U18, OPEN (peste 18 ani) și o categorie la care se pot înscrie jucători peste 35 ani. La turneu pot participa atât echipe de fete cât și de băieți, jucători legitimați sau sportivi amatori, informeaza organizatorii.