CFR Cluj se luptă cu Farul Constanța, Universitatea Craiova și Rapid București pentru locul doi în play-off-ul SuperLigii României, iar formația ardeleană a suferit o pierdere mare înainte de duelul cu echipa lui Costel Gâlcă.

Daniel BîrligeaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Daniel Bîrligea s-a accidentat în meciul cu Farul și nu va fi disponibil pentru duelul cu Universitatea Craiova

CFR Cluj a suferit un eșec usturător în ultima etapă de play-off, fiind învinsă cu scorul de 5-1 de Farul Constanța, însă asta nu este singura veste proastă pe care au primit-o ardelenii.

Rămasă fără un antrenor principal după demiterea lui Adrian Mutu, multipla campioană a României l-a pierdut și pe Daniel Bîrligea în meciul de la Ovidiu, care a suferit o întindere în prima repriză a partidei.

>> Un fotbalist de națională și-a anunțat plecarea după Farul Constanța vs CFR Cluj 5-1

>> Căpitanul celor de la CFR Cluj, discurs categoric după umilința cu Farul: „Nu merităm să purtăm acest tricou”

Potrivit Fanatik, vârful care a marcat 12 goluri în sezon pentru CFR Cluj nu va fi recuperat la timp pentru meciul de joi cu Universitatea Craiova, ceea ce reprezintă o problemă pentru gruparea din Gruia.

Mai mult decât atât, oficialii celor de la CFR Cluj au decis să îl trimită pe Bîrligea în Serbia, la „vraciul” Marijana Kovacevic.

Marijana Kovacevic este un nume sonor în lumea sportului. Sârboaica e recunoscută drept unul dintre cei mai eficienţi şi controversaţi terapeuţi din fotbalul mondial datorită vindecării miraculoase, în timp-record, a multor sportivi de-a lungul timpului pe baza unui tratament neconvenţial, cu placentă umană.

Prin mâinile Marijanei au trecut nume uriașe precum Diego Costa, Van Persie, Frank Lampard, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Luka Modric, dar și Novak Djokovic.

Cristiano Ronaldo a ajuns la celebra Marijana, după accidentarea suferită în finala EURO 2016.

Florinel Coman, Nana Boateng, Malcom Edjouma dar și Mihai Pintilii, Răzvan Raț și Ciprian Marica au apelat de-a lungul timpului la serviciile Marijanei.

Se pare că Kovacevic a absolvit Facultatea de Farmacie în anul 1982, astfel că aceasta nu este medic. Înainte de a înființa propria ei clinică de tratare a sportivilor, Marijana a lucrat în diverse laboratoare farmaceutice și a fost și profesor universitar.

>> Ciprian Marica a anunțat numele jucătorului care nu ar trebui să lipsească de la EURO 2024

Clasament play-off SuperLiga

1. FCSB – 45 puncte

2. Universitatea Craiova – 34 p

3. Farul – 32 p

4. CFR Cluj – 31 p

5. Rapid – 29 p

6. Sepsi – 27 p.

>> Programul etapei 8 din play-off / play-out, anunțat de LPF

>> O fostă campioană a României va avea stadion nou cu o capacitate de cel puțin 25.000 de locuri