Rapid a început dezamăgitor play-off-ul SuperLigii, cu trei înfrângeri consecutive, iar conducătorii din Giulești pregătesc deja strategia de transferuri din această vară.

Suporteri ai RapiduluiFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

>> Universitatea Craiova, fără antrenor - Un fost selecționer al României, pe lista favoriților

Fundașul Darko Velkovski, dorit la Rapid – Nord-macedoneanul poate semna liber de contract

Cele opt goluri primite în ultimele trei partide a arătat slăbiciunea Rapidului în zona defensivă, iar Dan Șucu și Victor Angelescu plănuiesc să întărească acest compartiment în perioada de mercato.

În Giulești ar putea ajunge în vară nord-macedoneanul Darko Velkovski, jucător care se află în ultimele luni de contract cu Dinamo, scrie GSP.

În vârstă de 28 de ani, fundașul central evaluat la 1,5 milioane de euro a ajuns la începutul anului în România și s-a impus imediat în echipa antrenată de Zeljko Kopic.

Velkovski a debutat în fotbalul mare la Rabotnicki și mai are în CV echipe ca Vardar, Rijeka sau Al-Ettifaq din Arabia Saudită.

Internaționalul a adunat 49 de prezențe și trei goluri pentru Macedonia de Nord, fiind titular la ultimul meci al primei reprezentative, în înfrângerea cu 1-0 suferită în Muntenegru la finalul lunii martie.