Rapid a pierdut orice șansă la titlu după înfrângerea cu CFR Cluj din Giulești, iar calificarea în cupele europene pare tot mai greu de atins. Patronul Dan Șucu a anunțat duminică decizia în privința lui Cristiano Bergodi.

Dan SucuFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

>> OPINIE Suntem niște terminați! Dar suntem împreună terminați. 1-4 Rapid-CFR Cluj

Cristiano Bergodi rămâne antrenorul Rapidului – Patronul Dan Șucu, dezamăgit de jucători

De la victoria entuziasmantă cu FCSB, Rapid a ajuns la trei înfrângeri consecutive, ultima înregistrată duminică în fața propriilor suporteri, scor 1-4 în fața celor de la CFR Cluj.

Contestat de suporteri, antrenorul Cristiano Bergodi a anunțat că nu demisionează, iar numele lui Marius Șumudică sau Dan Petrescu au apărut din nou în prim plan pentru banca tehnică din Giulești.

Totuși, după o ședință a conducerii, Dan Șucu a dezvăluit că tehnicianul italian rămâne la cârma echipei, iar principalii vinovați sunt unii dintre jucători.

„Cristiano Bergodi este și rămâne antrenorul Rapidului. Nu e în primul rând o problemă pură 100% din punct de vedere al antrenorului, cât o problemă a unora dintre jucători, care nu mai arată în ultima perioadă mentalitate.

Care au o atitudine de blazare față de Rapid, față de culorile rapidiste, față de suporteri, în ciuda condițiilor ideale pe care le au asigurate la clubul nostru.

Veți vedea foarte repede măsurile pe care le vom lua în acest sens” – a declarat Dan Șucu, pentru Fanatik.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Rapid și CFR Cluj.

În etapa a patra din play-off-ul SuperLigii, Rapid va întâlni pe teren propriu Sepsi Sfântu Gheorghe, luni 15 aprilie de la ora 20:30.

Etapa a treia din play-off-ul SuperLigii

Sepsi – Farul 1-1

Rapid – CFR Cluj 1-4

FCSB – Universitatea Craiova / duminică 20:30/ LiveBLOG pe HotNews.ro

Clasament play-off SuperLiga

1. FCSB – 38 puncte

2. CFR Cluj – 31 p

3. Universitatea Craiova – 31 p

4. Rapid – 28 p

5. Farul – 26 p

6. Sepsi – 24 p