CFR Cluj a suferit o eliminare rușinoasă din sferturile Cupei României, fiind învinsă de Corvinul Hunedoara cu scorul de 4-0, iar Adrian Mutu și-a anunțat demisia miercuri, la mai puțin de 24 de ore de la fluierul final.

Andrea MandorliniFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Andrea Mandorlini revine pe banca CFR-ului după eșecul umilitor contra Corvinului

Deși era unul dintre obiectivele principale ale echipei, CFR Cluj a fost eliminată fără drept de apel din Cupa României, fiind învinsă categoric de Corvinul Hunedoara, echipă din liga secundă.

Rămasă în inferioritate numerică după doar 11 minute, gruparea din Gruia a fost surclasată, iar miercuri Adrian Mutu și-a anunțat demisia.

Conducerea CFR-ului s-a mișcat repede și cel mai probabil Andrea Mandorlini va reveni pe banca tehnică a echipei, anunță GSP.

Contractul italianului nu a fost reziliat în ianuarie, acesta rămânând în cadrul clubului ca și scouter. Mandorlini era plecat de câteva zile în țara natală, într-o scurtă vacanță, dar a fost chemat de urgență la Cluj-Napoca pentru a se reapuca de treabă.

Obiectivul acestuia va fi să califice echipa în cupele europene, urmând ca din vară să se tragă linie și să se discute despre o prelungire a contractului sau chiar demiterea italianului.