Primul sfert de finală al Cupei României a adus o surpriză mare, CFR Cluj fiind umilită de Corvinul Hunedoara. Antrenorul Adrian Mutu a anunțat că se gândește la o decizie pe care o va comunica mâine clubului.

Adrian MutuFoto: Anca Tepei / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> VIDEO Cupa României: CFR Cluj, umilită în sferturile de finală de o formație din liga secundă

Adrian Mutu se gândește la demisia de la CFR Cluj după eliminarea din Cupa României

Corvinul Hunedoara a reușit un meci de poveste în fața unui stadion sold out, 4-0 cu CFR Cluj în sferturile Cupei României.

După ce Mircea Lucescu a dat simbolic lovitura de start, ardelenii au rămas în inferioritate numerică, iar hunedorenii au încântat publicul cu jocul prestat.

La finalul partidei, antrenorul Adrian Mutu a declarat că se simte umilit și că se gândește la o decizie pe care o va anunța conducerii de la CFR Cluj miercuri dimineață.

„A fost roșu clar la Tachtsidis, i-a spart nasul, nu avem ce să reproșăm. Nu am ce să spun prea multe, am venit aici din respect pentru dumneavoastră. Un meci fără istoric.

În seara asta am fost penibili, n-aș vrea să găsesc scuze că am jucat în 10, că s-au accidentat Mogoș și Camora, nu. Nu asta e important.

Echipa trebuia să joace în 10 la fel, că jucam împotriva unei echipe din liga a doua. Trebuia să joace și fără antrenor pe bancă. Trebuia să joace indiferent de ce se întâmpla. Nu am ce să spun mai multe, e un meci fără istoric.

Mă gândesc și mâine voi comunica clubului ce decizie am luat. Mă simt umilit. Nu se poate așa ceva. Mă simt umilit. Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club. Când văd că nu se respectă culorile unui club și nu se respectă ce spun eu, nu pot să-i iert.

O să mă gândesc bine în seara asta și mâine dimineață anunț la club” – a anunțat Adrian Mutu, conform DigiSport.

Numit pe banca celor de la CFR Cluj pe 24 ianuarie, Mutu a adunat 11 partide, dintre care a câștigat cinci, trei le-a încheiat la egalitate și trei au fost înfrângeri.

În clasamentul SuperLigii, ardelenii ocupă poziția a treia cu 28 de puncte, la egalitate cu Rapid. De la începutul play-off-ului, echipa din Gruia a înregistrat o remiză și o înfrângere.

În runda cu numărul trei din play-off, CFR Cluj se va deplasa sâmbătă în Giulești pentru duelul cu Rapid.