Farul Constanța a pierdut pe teren propriu duelul cu FCSB, scor 1-0 și rămâne la 13 puncte în spatele liderului. La finalul partidei, Gică Hagi a transmis care este jucătorul de la oaspeți care l-a impresionat.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

>> VIDEO SuperLiga: FCSB, victorie chinuită împotriva campioanei en-titre

Ștefan Târnovanu, remarcatul partidei dintre Farul și FCSB

FCSB continuă cursa spre primul titlu de campioană după o pauză de 9 ani, după succesul chinuit obținut pe terenul campioanei en-titre Farul Constanța.

Într-un meci în care ocaziile de poartă au fost puține, Adrian Șut a reușit să marcheze unicul gol, după o lovitură de colț executată perfect de Florinel Coman.

Rezultatul final a fost influențat însă și de paradele senzaționale ale lui Ștefan Târnovanu, care a fost desemnat omul meciului.

La finalul partidei, Gică Hagi l-a elogiat pe portarul roș-albaștrilor, afirmând că prestația sa a fost una excepțională.

„Am avut ocazii, dar portarul a scos. Am jucat cu locul 1, n-am putut să avem 15 ocazii. Ei nici n-au ajuns în 16 metri. Au avut numai din lovituri libere și cornere. Scuzați-mă, ce vreți să facem mai mult? Așa e fotbalul.

E dureros, ne doare, suntem dezamăgiți, dar contează eficiența până la urmă. Ei au fost eficienți, noi n-am fost. Poate trebuia să fim mai fini în anumite situații, dar nu am fost.

Târnovanu nu a fost foarte bun, ci excepțional. Putem să spunem că a avut o zi excepțională, fantastică. Mai bine de atât ce poate să facă un portar? Doar să scoată de oriunde.

Oriunde s-a dus mingea, el era acolo. Rar se întâmplă asta. Felicitările mele, a ajutat foarte mult FCSB-ul să câștige. În rest, eu zic că meritam noi” - Gică Hagi, la conferința de presă.

SuperLiga, clasament play-off

1. FCSB – 38 puncte

2. Universitatea Craiova – 31 *

3. CFR Cluj – 28 p *

4. Rapid București – 28 p *

5. Farul Constanța – 25 p *

6. Sepsi Sf. Gheorghe – 23 p *

* Echipele care au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.