Partida dintre Rapid și FCSB se va disputa sâmbătă cu casa închisă pe Arena Națională, dar în ciuda atmosferei de derbi, Elias Charalambous nu îl consideră un meci special.

Elias CharalambousFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Rapid - FCSB, meci decisiv pentru titlu? Răspunsul lui Cristiano Bergodi

Elias Charalambous crede că meciul dintre Rapid și FCSB nu va decide campioana

Aflate pe primele poziții ale clasamentului SuperLigii, Rapid și FCSB se înfruntă într-un meci care poate aduce distanțarea pentru roș-albaștrii sau relansarea cursei pentru titlu în cazul unei victorii a vișiniilor.

Totuși, antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, nu crede că partida este una decisivă care va decide viitoarea campioană.

„Vom avea un nou meci dificil, ca de fiecare dată. Nu este cu nimic diferit faţă de alte dăţi. Suntem concentraţi pe câştigarea acestei partide. Cele trei puncte ar putea fi foarte importante pentru viitor.

Nu este o finală, este un meci ca oricare altul înaintea sfârşitului competiţiei. Da, este ultimul meci din sezonul regulat, dar indiferent de rezultat nu se va decide acum campioana.

Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în acest meci şi să nu fim concentraţi pe alte aspecte. După ultimele meciuri mi-am dat seama că jucătorii mei sunt în formă, sper ca şi mâine să facem un meci bun.

Trebuie să arătăm ca o echipă, să avem un joc colectiv bun, pentru că nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine. Rapid e o echipă bună, are jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi, să fim foarte agresivi. Cred că micile detalii vor face diferenţa.

Rapid este o echipă bună, cu jucători foarte buni, dar dacă vă uitaţi pe clasament valoarea echipelor este foarte apropiată. Nu cred că Rapid este singura echipă care se va lupta cu noi pentru titlul de campioană.

Nu contează foarte mult stadionul pe care jucăm. Arena Naţională este un stadion bun, foarte frumos şi foarte bun pentru jucători. În plus, au loc mulţi suporteri şi va fi o atmosferă frumoasă.

Sper să fie un stadion plin şi o atmosferă frumoasă. Cel mai important lucru este ca jucătorii să îşi facă fanii fericiţi mâine şi sper că se va întâmpla asta” – a declarat Elias Charalambous, conform Agerpres.

Derbiul dintre Rapid și FCSB se va disputa sâmbătă pe Arena Națională de la ora 20:00 și va fi transmis LiveBlog de HotNews.ro.

>> Derby-ul dintre Rapid și FCSB, asistență record în acest sezon