FC U Craiova 1948 a oficializat luni numirea lui Florin Costea în funcția de director sportiv al clubului din SuperLiga României. Robert Săceanu va prelua funcția de director delegat.

Adrian MititeluFoto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

>> ​CFR Cluj a rezolvat deja primul transfer pentru sezonul următor

Florin Costea este noul director sportiv al celor de la U Craiova 1948

Prezent în tribunele stadionului Ion Oblemenco la partida dintre FC U Craiova 1948 și CFR Cluj (1-3), alături de finanțatorul Adrian Mititelu, Florin Costea a fost prezentat oficial luni ca director sportiv al formației din Bănie.

În vârstă de 38 de ani, Florin Costea a jucat pentru echipa patronată de Adrian Mititelu în perioada 2006-2011, dar și între 2018 și 2019.

121 de meciuri și 48 de goluri sunt cifrele lui Florin Costea la FC U Craiova 1948. Tot în perioada când a jucat pentru formația din Bănie, acesta a prins și convocarea la echipa națională de fotbal a României, pentru care a strâns 6 apariții.

„Bine ai revenit, Florin Costea! Florin Costea, unul dintre cei mai importanți foști jucători ai echipei noastre, va ocupa de astăzi funcția de director sportiv în cadrul clubului nostru. În același timp, Robert Săceanu va prelua funcția de director delegat”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

După 26 de etape, FC U Craiova 1948 ocupă locul 12 în SuperLiga României și este la 5 puncte de ultimul loc ce duce în play-off, ocupat de Petrolul.