Deși se află la distanță mare de lider, Universitatea Craiova nu a renunțat la lupta pentru primele locuri, iar marți a anunțat transferul unui atacant cu cifre impresionante în acest sezon.

Universitatea CraiovaFoto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Atacantul spaniol Jalen Belsa, ultimul transfer al Universității Craiova

Universitatea Craiova a început ezitant noul an, cu două înfrângeri, o remiză și o victorie în cele patru etape scurse din SuperLigă.

Nemulțumiți de prestațiile lui Markovic și Koljic, oltenii căutau un jucător eficient care să întărească zona ofensivă a echipei.

În cursul zilei de marți, formația lui Mihai Rotaru l-a prezentat pe Jalen Belsa, fotbalist cu cetățenie spaniolo-engleză care ultima dată a evoluat în Kosovo la FC Prishtina.

„Universitatea Craiova întărește compartimentul ofensiv și îl transferă în Cetatea Băniei pe atacantul Jalen Blesa de la FC Prishtina.

În vârstă de 23 de ani, Jalen Blesa este fotbalistul Științei cel puțin până în iunie 2027. Noul nostru atacant a marcat de 11 ori în 21 de partide în actuala stagiune pentru ocupanta locului 4 din Kosovo și a reușit să-și treacă în cont și 4 pase decisive.

Bine ai venit în familia Științei! Mult succes!” – a anunțat Unviersitatea Craiova pe site-ul oficial.

În această iarnă, în Bănie au mai ajuns Pyry Soiri, Denil Maldonado, Anzor Mekvabishvili și Zvonimir Kozulj.

Aflați pe locul al patrulea al clasamentului, oltenii vor întâlni în deplasare FC Botoșani, duminică de la ora 17:15, în etapa cu numărul 26 a SuperLigii.

Clasamentul SuperLigii

1. FCSB 54 puncte

2. Rapid București 45

3. CFR Cluj 42

4. Universitatea Craiova 38

5. Farul Constanța 37

6. FC Hermannstadt 34

7. Sepsi Sf. Gheorghe 33

8. Universitatea Cluj 33

9. Petrolul Ploiești 32

10. Oțelul Galați 31

11. UTA Arad 31

12. U Craiova 1948 30

13. FC Voluntari 27

14. Poli Iași 27

15. FC Botoșani 19

16. Dinamo București 19.