CFR Cluj a transferat marți un jucător care a evoluat la Cupa Africii pe Națiuni, în timp ce Dinamo București a anunțat plecarea unui fotbalist care a fost utilizat foarte puțin în acest sezon.

Suporterii echipei Dinamo BucurestiFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Aly Abeid, transferat de CFR Cluj de la UTA Arad

UTA Arad anunţă că a ajuns la un acord cu CFR Cluj cu privire la un transfer al fundaşului Aly Abeid. Potrivit DigiSport, gruparea ardeleană a plătit aproximativ 100.000 de euro.

Căpitanul naţionalei Mauritaniei a ajuns la Arad din postura de jucător liber de contract în vara anului 2022.

Abeid a jucat în total 46 de meciuri pentru UTA, a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive.

Tot marți, UTA a anunțat plecarea lui Reagy Ofosu. Mijlocaşul german de 32 de ani a evoluat în opt meciuri, a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive în cele 300 de minute jucate.

Ofosu a ajuns la UTA în septembrie 2023. El a mai jucat în România la FC Botoşani şi Universitatea Craiova.

Iulian Roșu a plecat de la Dinamo

Dinamo a anunțat că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului lui Iulian Roşu.

Acesta a marcat 6 goluri în sezonul precedent (când echipa evolua în Liga 2), dar nu a mai intrat în calculele conducerii tehnice după promovare.

Ultima prezenţă a fost la începutul lunii noiembrie, în meciul de campionat U Craiova vs Dinamo (1-0).

„Aventura mea la Dinamo se opreşte aici şi mă bucur pentru dialogul constructiv pe care l-am avut în ultimele zile cu oficialii clubului. Am trăit momente unice alături de suporteri şi nu voi uita niciodată această perioadă. Sunt bucuros că am pus umărul la revenirea echipei în prima ligă. Mulţumesc pentru şansa de a juca pentru această echipă frumoasă!” - Iulian Roşu pentru dinamo1948.ro.