Dorinel Munteanu a avut un derapaj rasist la adresa fanilor Rapidului, după înfrângerea din etapa 24-a SuperLigii, iar gruparea giuleșteană i-a răspuns antrenorului echipei Oțelul Galați printr-un comunicat postat pe Facebook.

Fani ai RapiduluiFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

>> Dorinel Munteanu se apără după derapajul de la meciul cu Rapid: „Nu cred că e ceva rasist”

Rapid, răspuns pentru Dorinel Munteanu: „Unii dintre acei 'bronzați' te aplaudau cândva”

La finalul meciului din Giulești, Munteanu a afirmat că îi știe „de mult timp pe fanii Rapidului, sunt extraordinari, le sunt simpatic, poate câțiva au fost mai 'bronzați' puțin”.

„​Am rămas stupefiați și suntem indignați de reacția antrenorului Dorinel Munteanu, la adresa suporterilor noștri. Îi înțelegem frustrarea în urma eșecului din Giulești și nu vrem să intrăm într-o polemică.

Îi reamintim însă lui Dorinel Munteanu că stadionul nu este nici teatru, nici operă, iar nici domnia sa nu este cel mai pașnic și liniștit 'spectator'. Domnule Munteanu, orice ai realizat în cariera de jucător, orice ai realizat și ai realiza în cariera de antrenor, NU ÎȚI DĂ DREPTUL SĂ NE JIGNEȘTI SUPORTERII!

Ulterior, ai spus că nu ai jignit. Ba da, ne-ai jignit suporterii și totodată brandul Rapid, domnule Munteanu! Și nu uita, în mod sigur unii dintre acei 'bronzați', așa cum i-ai catalogat, te aplaudau cândva, când și domnia ta ne făceai fericiți la Mondialul din SUA”, se arată în comunicatul clubului Rapid.

>> Dorinel Munteanu, derapaj rasist după meciul din Giulești cu Rapid

>> VIDEO SuperLiga: Rapid București, a treia victorie în 2024

Clasament SuperLiga

1. FCSB 50 puncte

2. CFR Cluj 42

3. Rapid București 42

4. Farul Constanța 36

5. Universitatea Craiova 34

6. Sepsi Sf. Gheorghe 33

7. FC Hermannstadt 32

8. Universitatea Cluj 32

9. Petrolul Ploiești 31

10. U Craiova 1948 30

11. Oțelul Galați 28

12. UTA Arad 27

13. Poli Iași 26

14. FC Voluntari 25

15. FC Botoșani 18

16. Dinamo București 16.