Deși s-a vorbit intens în această iarnă despre o eventuală revenire a atacantului Denis Alibec la Farul Constanța, campioana României a anunțat printr-un comunicat că transferul nu se poate realiza în acest moment.

Denis AlibecFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Denis Alibec rămâne în Qatar – Precizările clubului Farul și ale jucătorului

După un sezon în care a contribuit decisiv la câștigarea titlului în SuperLigă, Denis Alibec s-a despărțit în vara trecută de Farul Constanța pentru a semna gratis cu Muaither SC din Qatar.

Deși a înscris de patru ori în 12 partide și a oferit două pase decisive, zvonurile privind o întoarcere la malul mării au fost tot mai intense în această iarnă.

Clubul Farul a emis un comunicat prin care anunță că jucătorul nu poate reveni în acest moment.

„Denis Alibec este unul din cei mai importanți jucători pe care i-a avut clubul nostru și care, în sezonul trecut, a fost determinant în câștigarea campionatului.

Cu toții ne-am fi dorit revenirea unui astfel de jucător valoros la Constanța, dar, din păcate, acest lucru nu poate fi realizat în acest moment.

Farul nu poate negocia revenirea lui Denis Alibec, pentru că se află sub contract și este unul dintre jucătorii importanți ai clubului din Qatar” – a anuțat Farul Constanța, pe rețelele de socializare.

La rândul său, Alibec a precizat că revenirea la Constanța nu a fost posibilă și că nu a depins de el sau de Farul, ci de actualul club.

„O revenire a mea la Constanța nu depindea de mine și nici de Farul, ci numai de actualul club. Sunt jucător sub contract și cei de aici au, de asemenea, anumite obiective. În plus, între mine și Farul nu va fi nevoie niciodată de negociere, ne-am înțelege cu siguranță.

Din păcate, afirmațiile apărute în presă, cum că aș fi fost deranjat că Farul nu a negociat pentru mine, sunt neadevărate, pe mine nu m-a contactat nimeni. Eu am discutat cu antrenorul de aici și o plecare a mea nu era posibilă” – a declarat Denis Alibec.

Clasament SuperLiga

1. FCSB 47 puncte

2. CFR Cluj 36

3. Rapid București 36

4. Universitatea Craiova 34

5. Sepsi Sf. Gheorghe 33

6. Farul Constanța 33

7. Universitatea Cluj 32

8. Petrolul Ploiești 30

9. FC Hermannstadt 29

10. Oțelul Galați 27

11. U Craiova 1948 27

12. FC Voluntari 25

13. UTA Arad 24

14. Poli Iași 23

15. Dinamo București 16

16. FC Botoșani 15.