CFR Cluj a rezolvat transferul lui El Kaddouri, fostul jucător al celor de la Napoli. Jucătorul cu peste 100 de apariții în Serie A este la Cluj și va semna un contract pe trei ani.

Omar El KaddouriFoto: NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Starul care a jucat doar 54 de minute la CFR Cluj, săgeți către ardeleni: „O prostie absolută!”

Omar El Kaddouri va semna cu CFR Cluj

UPDATE:

Neluțu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a confirmat că fostul jucător de la Napoli este deja la Cluj și urmează să facă vizita medicală. El Kaddouri va semna un contract pe trei ani cu CFR.

„El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun jucător care vine în ultimii ani în campionatul României. SuperLiga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.

Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. Mai pregătim și alte bombe, vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, veți vedea.” - a declarat finanțatorul celor de la CFR Cluj, potrivit Fanatik.

Știrea inițială:

Plecarea lui Yevhen Konoplyanka îi permite CFR-ului să încerce o nouă mișcare impresionantă pe piața transferurilor, iar italienii de la tuttomercatoweb anunță că Omar El Kaddouri este gata să semneze cu echipa antrenată de Andrea Mandorlini.

Fotbalistul de 33 de ani este liber de contract din vara anului 2023, după despărțirea de PAOK, iar în trecut a evoluat și pentru Napoli, actuala campioană a Italiei.

Cu 30 de selecții și 5 goluri la naționala Marocului, jucătorul cotat în prezent la 600.000 de euro evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și are la activ 108 apariții, 12 goluri și 16 pase în Serie A.

„Întăriri la Cluj. Omar El Kaddouri, mijlocaşul născut în 1990, va veni. Negocierile au loc acum şi sunt aproape de a se finaliza. Directorul sportiv Răzvan Zanfir şi antrenorul Andrea Mandorlini sunt gata să-i ureze bun venit. Fostul jucător al lui Napoli reprezintă un transfer important, care va ajuta departamentul median.” - au scris italienii.