Etapa cu numărul XXI a SuperLigii, ultima din acest an calendaristic, programează derbiul Clujului între CFR și Universitatea, iar conducătorii din Gruia au transmis un mesaj pentru fanii oaspeților.

CFR Cluj - Stadionul din GruiaFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Suporterii Universității Cluj nu au voie cu însemne decât în peluză, la partida cu CFR Cluj

După șase partide în campionat fără victorie, CFR va primi vizita Universității Cluj în ultima rundă înainte de pauza de iarnă.

De cealaltă parte, „șepcile roșii” au avut un parcurs excelent sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău și ocupă loc de play-off, în ciuda ultimei înfrângeri cu Oțelul Galați.

Pe fondul conflictelor din trecut între suporterii celor două formații, conducătorii din Gruia au emis marți un comunicat prin care anunță că fanii oaspeților nu vor putea intra cu însemnele clubului lor decât în zona special destinată.

„Dorim să transmitem suporterilor că, din motive de securitate, și pentru o bună desfășurare a meciului, este interzis accesul în stadion, la meciul de joi seara, cu fulare, șepci sau alte articole vestimentare cu însemnele clubului U Cluj, cu excepția fanilor prezenți în Peluza 1 sector 28 (sectorul dedicat suporterilor echipei oaspete)!” – a anunțat CFR Cluj, pe site-ul oficial.

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj, din etapa a XXI-a a SuperLigii, se va disputa joi de la ora 19:45.