Vlad Chiricheș a revenit în această vară la FCSB, însă nu a mai jucat pentru gruparea roș-albastră din luna august, după ce a suferit o accidentare gravă într-un meci pierdut de echipa lui Elias Charalambous cu UTA Arad.

Vlad ChiricheșFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vlad Chiricheș va fi operat și va lipsi alte 4 luni

Vlad Chiricheș era văzut drept soluția ideală pentru defensiva celor de la FCSB, iar revenirea sa la gruparea roș-albastră a fost una dintre mutările șoc din această vară în SuperLiga României.

Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României a apucat să joace doar 7 meciuri pentru vicecampioana SuperLigii, după ce a suferit o accidentare gravă în meciul cu UTA Arad.

De atunci, fundașul de 34 de ani a trecut printr-un amplu proces de recuperare, iar recent, staff-ul roș-albaștrilor anunța că acesta este gata să revină pe teren.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că Vlad Chiricheș a fost în Finlanda, la celebrul doctor Lasse Lempainen, iar acolo a primit un verdict crunt.

„Marți, a fost în Finlanda cu doctorul nostru. Problema pe care o are a fost rezolvată la unii jucători celebri de către un profesor din Finlanda.

Nu e ce ne doream, sperăm să fie finalul problemei, să se refacă. E foarte important și consultul clinic. Se va ajunge la intervenție cel mai probabil. Va mai sta 3-4 luni.

Nu ia în calcul să se retragă. A mai avut rupturi musculare, a avut tot felul de accidentări. Ideea e că vom aștepta mai mult decât ne-am fi dorit.

Chiricheș renunță la bani în perioada asta cât lipsește, rar găsești jucători ca el. El vrea să mai joace, nu să se retragă. E o mare lovitură în lupta la titlu, eu îl vedeam mereu în echipa de start.” - a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.