Au trecut aproape două luni de la accidentarea șocantă a lui Dragoș Iancu, după duelul cu Valentin Țicu din partida dintre Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt, iar recuperarea fotbalistului sibienilor evoluează bine.

Dragos Iancu Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dragoș Iancu va reveni în cantonamentul de iarnă pentru Hermannstadt

Diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu și operat la o clinică din București, Iancu a suferit luni o nouă intervenție pentru extragerea celor două șuruburi montate.

„Sunt bine! Chiar foarte bine! Am scăpat de șuruburi și acum intru într-o nouă etapă a recuperării. Sunt optimist în privința asta! Dacă totul merge cum trebuie, am de gând să fac parte din lotul FCH în cantonamentul din pauza de iarnă” – a anunțat Dragoș Iancu, pentru pagina echipei.

Dacă jucătorul celor de la Hermannstadt va reveni pe teren în aproximativ patru luni de la prima operație, nici fotbalistul care l-a accidentat nu se va bucura de fotbal mai devreme.

Căpitanul Petrolului Ploiești, Valentin Țicu, a primit o suspendare record: 16 etape din partea Comisiei de Disciplină a FRF, iar la recurs nu a obținut încă vreo reducere a pedepsei.