UTA Arad a fost nevoită să joace câteva meciuri pe stadionul din Oradea, întrucât pe Arena Francisc von Neuman se schimbă suprafața de joc. Acum, arădenii au cerut să își dispute jocurile de pe teren propriu pe un alt stadion, iar decizia se va aplica încă de la meciul cu Oțelul Galați.

Suporteri UTA AradFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

UTA Arad - Oțelul Galați se va juca la Sibiu

Suprafața de joc de pe stadionul Francisc von Neuman din Arad este schimbată în această perioadă, motiv pentru care UTA a fost nevoită să își joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea.

Acum, arădenii au luat decizia de a schimba din nou stadionul, iar printr-un comunicat publicat pe contul oficial de Instagram au anunțat că meciul cu Oțelul Galați, din etapa cu numărul 16 al SuperLigii României, va avea loc pe stadionul Municipal din Sibiu.

„UTA nu se mută definitiv de la Oradea.

Dorim să jucăm cât mai aproape de casă, apreciem deschiderea și sprijinul acordat de gazdele noastre din județul vecin. Ne bucurăm că am putut să oferim orădenilor meciuri de primă ligă a României și mai dorim să le oferim în continuare.

Din aceste motive, am solicitat organizatorului de competiție ca doar următorul joc pe care îl vom juca din postura de gazdă să fie disputat în altă localitate decât Oradea.

Singurul motiv pentru care am făcut această solicitare este protejarea suprafeței de joc pe care s-au jucat multe partide într-o perioadă relativ scurtă, motiv pentru care au apărut și unele probleme.

Astfel, UTA-Oțelul Galați din etapa a 16-a a Superligii se va juca la Sibiu, pe stadionul Municipal, dacă solicitarea noastră va fi avizată favorabil.” - se arată în comunicat oficial al clubului.