UTA Arad a câștigat dramatic meciul cu Dinamo, scor 2-1, iar „Bătrâna Doamnă” a urcat pe locul 10 în SuperLiga României. La finalul partidei, Mircea Rednic a avut un mesaj pentru conducerea lui Dinamo.

Mircea RednicFoto: VIRGINIE LEFOUR / AFP / Profimedia

Mircea Rednic, convins că nu retrograda dacă rămânea la Dinamo

Dinamo a ajuns într-un moment dezastruos în acest sezon.

Formația antrenată de Ovidiu Burcă a ajuns la 10 partide consecutive fără succes în campionat, iar Mircea Rednic a vorbit la finalul meciului câștigat câinilor atât despre jocul prestat de băieții săi, cât și despre situația pe care o traversează Dinamo.

„Puriul” a avut de asemenea un mesaj și pentru conducerea clubului din Ștefan cel Mare, care l-a înlăturat de la echipă în sezonul în care Dinamo a retrogradat, după barajul pierdut contra Universității Cluj.

„Ca joc, nu arată rău. Poate mai multă încredere, se vede că n-au. E greu, nici suporterii nu mai au răbdare, e greu ca antrenor să le ridici moralul și să pregătești jocurile. Le doresc să-și revină cât mai repede.

Nu vreau să mă bag. Să nu uităm că Burcă a venit într-o situație delicată, poate nimeni n-ar fi preluat Dinamo în acea situație. Au promovat, nu-i vina lui că noii acționari nu și-au dat seama că una e Liga 2, alta e SuperLiga. Trebuiau să întărească echipa.

Închei, pentru că sunt antrenor la UTA. Am fost acolo, m-au dat la o parte. N-ai cum să uiți, au fost o înțelegere între mine și cei care erau atunci la conducere.

N-au respectat-o, m-au dat la o parte și au retrogradat. Sunt ferm convins că Dinamo nu retrograda cu mine pe bancă. Poate s-a vrut retrogradarea, să le fie de bine.

Nu mi-aș fi dorit scenariul ăsta, dar mă bucur că am reușit să câștigăm acest meci. Nu pot decât să-mi felicit jucătorii, au avut răbdare, chiar dacă publicul și-ar fi dorit altceva. Cred că Dinamo a făcut un meci foarte bun tactic, n-am prea avut soluții.

Puteam chiar să și pierdem, la ce ocazie au avut. Mulțumesc și suporterilor că au venit să susțină echipa. Sunt un antrenor fericit în seara asta. Mi-aș fi dorit să fim mult mai prezenți în careul advers.” - a încheiat Mircea Rednic, potrivit Digi Sport.

Clasamentul SuperLigii

1. FCSB – 31 puncte / 15 meciuri

2. CFR Cluj – 30 p / 14 m

3. Rapid – 29 p / 15 m

4. Universitatea Craiova – 23 p / 15 m

5. Petrolul – 21 p / 15 m

6. Farul – 21 p / 15 m

......................................

13. FC Voluntari – 16 p / 15 m

14. U Craiova 1948 – 15 p / 15 m

15. Dinamo – 10 p / 15 m

16. FC Botoșani – 7 p / 15 m.