Deși perioada de mercato din vară s-a încheiat oficial, echipele din SuperLigă continuă să legitimeze jucători liberi de contract. FC Botoșani a reușit transferul unui fotbalist campion cu Farul în sezonul trecut.

Jucătorii echipei FC BotoșaniFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Carlo Casap a semnat cu FC Botoșani după despărțirea de Farul Constanța

La trei luni de la despărțirea de Farul Constanța, Carlo Casap a semnat un contract cu FC Botoșani.

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani are în palmares două titluri de campion al României, câștigate cu Viitorul și Farul Constanța.

„FC Botoșani anunță transferul mijlocașului Carlo Casap, liber de contract după despărțirea de campioana Farul Constanța, alături de care și-a petrecut aproape toată cariera de până acum.

În vârstă de 24 de ani, dublul campion național și-a făcut debutul în fotbal la Academia Gheorghe Hagi, fiind promovat apoi la echipa mare a dobrogenilor, singura experiență în afara echipei de la malul mării având loc în perioada februarie-iunie 2022, când a fost împrumutat la Concordia Chiajna” – a anunțat clubul pe rețelele de socializare.

Fost internațional sub 21 de ani, Carlo Casap este evaluat de Transfermarkt la 450.000 de euro.

După un început ezitant, FC Botoșani ocupă ultima poziție în clasamentul SuperLigii, iar în următoarea etapă va primi vizita celor de la UTA.