Farul Constanța a suferit duminică seară cel mai drastic eșec din acest sezon (4-0 cu FC U Craiova 1948), asta după ce echipa a fost eliminată și din play-off-ul UEFA Conference League.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Farul, eliminare din Conference League și înfrângere rușinoasă cu FC U Craiova 1948 în 3 zile

Farul Constanța nu și-a revenit după ce a fost eliminată de HJK Helsinki din play-off-ul UEFA Conference League.

Formația antrenată de Gică Hagi a încasat o înfrângere usturătoare în deplasare contra celor de la FC U Craiova 1948 (4-0), iar jocul constănțenilor a fost departe de cel al unei campioane în exercițiu.

La finalul disputei cu oltenii, Hagi a tras un semnal de alarmă pentru elevii săi și a subliniat că echipa nu are nicio scuză.

„Trebuia să vină și momentul ăsta, pentru că nu mai suntem cei de anul trecut, sub nicio formă. N-avem nicio scuză că am jucat multe meciuri, oboseală, sau ce se mai poate zice. Când nu ești 100% din toate punctele de vedere...

La fotbal trebuie să lupți. Vrei, nu vrei, te pedepsește fotbalul, în seara asta ne-a pedepsit pe toți. O lecție de fotbal, trebuia să vină și asta, să învățam anumite lucruri care trebuie respectate.

Important e că ce-am văzut în seara asta e o lecție, trebuie să vorbim și să analizăm, iar după să schimbăm lucrurile total. Dacă nu, nu va fi bine.

Avem câteva zile de pauză, e de muncă, trebuie să ne revenim mental, să fim foarte bine. Unii au spus că sunt la 100%, dar pe teren s-a văzut clar o viteză în minus.

Cred că vine bine pauza asta. Ce decizii? Trebuie să ne punem la punct cu toții, să ne așezăm și să fim cei de anul trecut.” - a transmis acesta, potrivit Digi Sport.