Rapidul a făcut instrucție cu Dinamo în etapa a 8-a a SuperLigii României (4-0), iar Marius Șumudică a rămas impresionat de jocul giuleștenilor. Tehnicianul român l-a remarcat pe Albion Rrahmani, jucătorul care a marcat o dublă.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marius Șumudică, impresionat de Albion Rrahmani

Rapidul a bifat vineri a treia victorie consecutivă în SuperLiga României și a urcat pe locul doi în campionat.

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi a surclasat-o pe Dinamo în Giulești și are o medie de 4 goluri pe meci în ultimele 3 confruntări.

Marius Șumudică a fost și el prezent la derby-ul cu Dinamo în tribunele stadionului Giulești, iar la finalul partidei a avut numai cuvinte de laudă la sdrsa echipei sale de suflet.

Mai mult decât atât, Șumudică a lăudat conducerea Rapidului pentru aducerea lui Albion Rrahmani, atacant pe care și l-a dorit și el în Arabia Saudită, pe vremea când o antrena pe Al-Raed.

„Rapid a jucat foarte, foarte bine. Dinamo a închis-o bine în primele 30 de minute, apoi și-a pierdut busola după penalty. Dar greșelile lui Dinamo nu pun în umbră jocul Rapidului. Rapid a dominat, a meritat pe deplin victoria. A fost un meci frumos, de fotbal adevărat. Galeria te împinge practic de la spate, este ceva fabulos.

Rapid a descoperit vârful de care avea nevoie. L-am vrut pe Albion Rrahmani în Arabia Saudită, e unul dintre cei mai compleți atacanți din ultimii 8 ani în România. Marfă foarte, foarte bună și pentru viitor. Dacă unele transferuri nu au fost reușite, asta este!

Rapid are toate ingredientele pentru a trage la titlu: un patron OK, un lot echilibrat, stabilitate financiară. Va avea un cuvânt de spus.” - a declarat antrenorul român, potrivit GSP.