Farul Constanța nu traversează o perioadă foarte bună, mai ales după ce a fost eliminată de Helsinki din drumul spre grupele UEFA Conference League, iar constănțenii au cedat deja un jucător la FC Voluntari.

Nicolae Carnat (dreapta)Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Nicolae Carnat a semnat cu FC Voluntari

Nicolae Carnat este unul dintre jucătorii care și-au făcut junioratul la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Fotbalistul nu a jucat niciodată pentru echipa constănțenilor, însă a fost adus în această vară pentru a suplini golul ofensiv lăsat de revenirea lui Louis Munteanu la Fiorentina.

Ghinionul face că Louis Munteanu a fost din nou împrumutat de Farul, iar șansele ca acesta să prindă primul 11 au scăzut.

În cele 5 apariții din actualul sezon, Carnat a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă, însă nu a fost suficient pentru a-l convinge pe Gică Hagi.

Așadar, campioana en-titre a României a ajuns la un acord cu FC Voluntari pentru cedarea acestuia, iar jucătorul român a fost prezentat deja la noua sa echipă.

„Bun venit, Nicolae Carnat!

Cluburile FC Voluntari și Farul Constanța au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al jucătorului Nicolae Carnat .

Nicolae Carnat este un jucător ofensiv, polivalent, care poate evolua atât în benzi cât și ca atacant central.

În vârstă de 25 de ani, noul nostru jucător a făcut primii pași in fotbal în România, la Academia Hagi continuându-și, ulterior, junioratul în Anglia , pentru Academia clubului Wolverhamton Wanders.

În SuperLiga Romania , Nicolae a evoluat pentru formațiile Dunărea Călărași, Sepsi OSK, CFR Cluj ( alături de care a ieșit campion și a câștigat Super Cupa României în 2021) ,Rapid București, CS Mioveni și Farul Constanța.

Nicolae Carnat va purta numărul 23 pe echipamentul de joc.

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari.”- se arată în comunicatul oficial al clubului.