Campioana Farul Constanța a înregistrat două înfrângeri în primele patru etape din SuperLiga, iar Gică Hagi a trecut la fapte după ce s-a declarat nemulțumit de mai mulți jucători din lotul său.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Mateus Criciuma, împrumutat de Farul la AE Kifisias

„Marinarii” au anunțat miercuri că brazilianul Mateus Criciuma a fost împrumutat la AE Kifisias, echipă din prima ligă a Greciei.

Ajuns în ianuarie la Farul, Mateus a înscris golul prin care constănțenii au redus din diferență în meciul decisiv cu FCSB. Echipa lui Hagi a revenit după ce a fost condusă cu 2-0, s-a impus cu 3-2 și a cucerit titlul.

„Farul Constanța și AE Kifisias (Grecia) au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Mateus Criciuma la clubul din prima ligă elenă, care va avea și opțiune de cumpărare.

Transferat la Farul în luna ianuarie a acestui an, Mateus a evoluat în tricoul alb-albastru în 17 partide, reușind 3 goluri și 1 pasă decisivă.

Mulțumim, Mateus, și mult succes în Grecia!” - Farul Constanța pe Facebook.

Farul Constanța ocupă locul 6 în SuperLiga, cu 6 puncte după patru etape. Gruparea de la malul mării a fost eliminată prematur din Champions League și se va duela cu Flora Tallinn în turul trei preliminar al Conference League.