FCSB și CFR Cluj se vor duela pe Stadionul Ghencea, duminică, de la ora 21:30, iar Tudorel Stoica a comentat revenirea grupării lui Gigi Becali pe această arenă.

Stadionul Steaua (Ghencea)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
  • Partida din etapa a patra a SuperLigii va fi transmisă în direct pe DigiSport, Prima Sport și Orange Sport și în format LiveBLOG pe HotNews.ro.

Tudorel Stoica: „Dacă Steaua putea promova, stadionul din Ghencea era plin în fiecare seară”

Câștigător al Ligii Campionilor în 1986, Tudorel Stoica este deranjat de această decizie și consideră că CSA Steaua nu adună la fel de mulți suporteri în tribune pentru că joacă în Liga 2 și nu are drept de promovare.

"Este o aberație (n.r. că joacă FCSB în Ghencea)! Mi se pare imoral să joace la tine acasă. Acolo se numește stadionul Steaua, cea mai galonată echipă din estul Europei, care a făcut o performanță extraordinară. Trebuia să se termine procesul.

Ce dacă FCSB are mulți suporteri? Dacă echipa Steaua era lăsată să intre, de cei care sunt pe la Minister pe acolo și fac anumite jocuri, în Liga 1, stadionul din Ghencea era plin în fiecare seară. Cine vine în Liga a doua, la ora 17:00, într-o marți sau joi la nu știu ce oră?

Cartierul Drumul Taberei ca populație e aproape cât un oraș din România. Sunt convins că lumea de acolo e dornică și e tot cu echipa care a câștigat Cupa Campionilor și cu oamenii care au făcut performanță.

Da, FCSB are spectatori. E normal, ca orice echipă. Dar asta nu trebuie să influențeze… Sunt un suporter al echipei Steaua și am spus că moral nu trebuie să se joace (FCSB în Ghencea). Mi-am spus părerea.

Se va juca... foarte bine. Asta este! Important e să și câștigi sau să faci un joc spectaculos” - Tudorel Stoica pentru ProSport.