FCSB are parte de un început de sezon extraordinar, după ce a obținut 3 succese consecutive în SuperLiga României. Formația antrenată de Elias Charalambous a reușit să îl repatrieze pe Vlad Chiricheș, însă a anunțat deja un jucător că își poate căuta o altă echipă.

Valentin GheorgheFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Valentin Gheorghe nu mai este dorit la FCSB

FCSB i-a adus în această vară pe Siyabonga Ngezana, Damjan Djokovic, Alexandru Băluță și Vlad Chiricheș, dar este pe cale să se despartă de un alt fotbalist.

Este vorba despre Valentin Gheorghe, jucătorul care a fost împrumutat în sezonul precedent în Turcia la Umranyespor.

Cotat la 550.000 de euro conform Transfermarkt, Valentin Gheorghe a fost adus în septembrie 2021 de la Astra Giurgiu și a bifat nu mai puțin de 30 de apariții în tricoul grupării roș-albastre.

Potrivit Digi Sport, fotbalistul în vârstă de 26 de ani ar fi fost anunțat deja de conducerea echipei că nu va fi luat în calcul pentru actualul sezon și că i se va rezilia contractul.

Iulian Cristea, Joonas Tamm, Răzvan Oaidă, Ovidiu Horșia, Sorin Șerban, Alexandru Musi, Billel Omrani, Boban Nikolov, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica și Matei Tănasă sunt jucătorii care au mai plecat de la FCSB în această vară.