Cluburile din SuperLigă continuă să surprindă prin deciziile luate, fie că este vorba de antrenori sau de jucători. Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat joi despărțirea de un jucător pentru care refuzase 100.000 de euro.

Sepsi Sfantu GheorgheFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a despărțit de Mark Tamas – Clubul refuzase 100.000 de euro de la echipa lui Adrian Mutu

Câștigătoarea Cupei și a Supercupei României a anunțat joi pe rețelele de socializare despărțirea de fundașul Mark Tamas.

„Sepsi OSK şi Tamás Márk au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi.

Fundaşul, în vârstă de 29 de ani, a ajuns în toamna anului 2022 la echipa noastră.

Îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, a anunțat Sepsi.

Cu doar două zile în urmă, patronul Laszlo Dioszegi declara că noua echipă a lui Adrian Mutu, Neftchi Baku, a făcut o ofertă de 100.000 de euro pentru jucătorul maghiar, dar suma este ridicolă.

„Tamas vrea să plece în străinătate. Toată ziua vine pe capul nostru că vrea să plece, că nu-i place la noi. Am primit o ofertă chiar de la echipa lui Adrian Mutu. Au oferit 100.000 de euro, o sumă ridicolă.

El nici nu vrea să rămână aici, de două zile ne chinuim cu el, nu vrea să facă antrenamente. A scăzut foarte mult în ochii mei. Dacă fiecare jucător care vrea să plece îl lăsăm ce o să facem? Băgăm juniorii?

Nu suntem la grădiniță. O să ne gândim foarte bine ce facem, dar nu se poate ca fiecare jucător să facă de capul lui. Fiecare fotbalist are o clauză. El are 200.000 sau 300.000 de euro.

Dacă cineva dă suma asta e liber să plece. Am primit 10.000 de euro din partea unei echipe din Polonia, chiar am început să râdem. Cu el lucrurile nu sunt în regulă”, declara Laszlo Dioszegi, pentru iamsport.

Conform presei din Azerbaijan, Tamas a ajuns la un acord cu Neftchi Baku și este așteptat să semneze contractual.